Pop Kanale IPTV – Shiko Tv Shqip  (Mod)0.0.3.2

Pop Kanale IPTV – Shiko Tv Shqip (Mod)0.0.3.2

MOD Information of Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip

App Name Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip
Package Name com.popiptvplayer.adori
Version
Rating ( 1903 )
Size
Requirement
Updated
Installs 10,000+

Description: Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip Mod Apk (unlimited money/coins) download

Shqip Player eshte nje aplikacion player i cili ju mundeson te ngarkoni listen tuaj te kanaleve te cilat posedoni ju. Shqip Player ka player te integruar dhe nuk keni nevoje per nje player te jashtem.
Bug fix
Support per Smart Tv
Update i Ri Disa ndryshime per permiresimin e Audio Dhe Video
Shiko Tv Shqip Falas. Per Cdo pyetje si te fusni listen na kontaktoni ne Facebook POP KANALE

MOD id: com.popiptvplayer.adori